Zázrak na choroby: Vďaka nemu nebudete vedieť, čo je to chrípka

Zázvor je zázračná potravina, ktorá zatočí s mnohými zdravotnými problémami.
Zdroj: profimedia.sk
2014-01-16 19:00:00

Kľúčom k zdraviu je prevencia. Preventívnych opatrení ako sa úspešne vyhnúť chorobám, je neúrekom. Existuje však skutočný zázrak, vďaka ktorému nebudete chorí celú zimu!

Zázvor ako všeliek

Človek môže dostať z prírody všetko, čo potrebuje. Napríklad zázvor, ktorý sa považuje za všeliek. Pomáha pri poruchách trávenia a obsiahnuté látky zázvorového koreňa zlepšujú žalúdočné pohyby. Výskumy, ktoré prebiehali na Michiganskej univerzite preukázali, že je zázvor účinný na rakovinu vaječníkov. Konkrétne prášok, vyrobený z tejto suroviny, dokázal zničiť rakovinové bunky v oblasti vaječníkov. Spomaľuje rast rakovinových buniek i v konečníku a hrubom čreve.

Táto zázračná surovina chráni obličky a je skvelou prevenciou proti prechladnutiu. Dá sa použiť i v období začínajúcej chrípky, na bolesti hrdla a virózy, kedy zmierňuje priebeh ochorenia. Zázvor je ideálny hlavne v kombinácii s citrónom a medom. Vtedy má ešte väčšiu silu a nádcha či prechladnutie nebudú mať šancu!

Recept na zázračný liek

Potrebujete: 0,5l vodky,125g čerstvého zázvoru,125g medu a 1ks citróna.

Postup: Nastrúhajte zázvor a vložte ho do veľkého pohára alebo džbánu. Následne pridajte med a na kolieska nakrájaný, dobre umytý citrón. Zalejte vodkou a nechajte lúhovať 3 dni. Tekutinu zlejte a naplňte fľašu. Uchovávajte v chladničke. Namiesto vodky môžete použiť pokojne aj domácu pálenku. Vtedy bude mať tento nápoj dokonca lepšiu chuť, bude účinnejší a viac zahreje.

Užívajte každý večer jedno poldeci tohto nápoja a nielenže nebudete celú zimu prechladnutí, ale i chrípka sa vám vyhne! Nezabúdajte na pravidelnosť konzumovania zázvorového likéru. Len tak bude mať skutočný účinok.

2014-01-16 19:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Profimedia.sk  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia